torsdag 3 januari 2008

Oro kring Ashleys viktminskning

MSNBC har nyligen intevjuat någon näraståene Mary-Kate och Ashley som är orolig över Ashleys hälsa.

Ashley är orolig över sin skådespelarkarriär och ser att Mary-Kate, den smalare systern, erbjuds fler jobb. Ashley hoppas på att kunna konkurrera med systern om hon går ner i vikt.
Hon äter mindre och tränar mer. Hon äter och går sen hem för att träna aerobics så hon inte går upp i vikt. Hon gör benlyft, armövningar och går överallt.

En annan källa är orolig över att Ashley tittar på modet hos någon ätstörd som klär sig i baggy kläder. "De tror att om det inte tas några bilder på dem där de ser ut som skin och ben, kommer de undan."

Om det är såhär är det inte bra! Just nu kanske det går lite bättre för MK med skådespeleriet, men om Ashley tror det beror på att MK är smalare, är det ju allvarligt!
Ashley har ju inte haft så mycket baggy kläder vad jag har sett, men hon kanske har blivit smalare? Åhh, jag önskar hon kunde se att hon är smal! Snyggt smal!
Vad tror ni om det här?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har inte ens lagt märke till att Ashley gått ner i vikt :/ Förstår dock att hon inte tycker att det är så kul att Mary-kate's skådespelarkarriär går så mycket bättre.. Jag skulle också varit lite lack :P Om det beror på att MK är smalare vet jag dock inte.

Anonym sa...

Tror inte mk får mer jobb pga att hon är smalare. men jag tror faktiskt att mk är mer känd pga ätstörnignen osv. och ashley ser nog inte helt klart på det hela.

hur som helst hade jag lagt märke till att hon blivit smalare. Om låren iaf.

Anonym sa...

jag har tänkt på att ashley har sett smalare ut de senaste veckorna. jag håller med om att MK har blivit lite mer känd pga sin ätstörning, hon är dessutom lite mer unik med sin stil tex (den må vara både hatad och älskad, men den ger henne ändå massor av publicitet) :P

Anonym sa...

Vart stod de här? Jag menar... nästan allt som står i media är falskt :)

Varför skulle Ashley vilja utsätta sin omgivning för samma sak som Mk? Hon borde liksom veta bättre...

Anonym sa...

DET ÄR 100% SANT ATT ASHLEY HAR BLIVIT SMALARE! Kolla den här videon på youtube

http://www.youtube.com/watch?v=LfDR5rc4Il0

i slutet av videon ser man henne bakifrån, och när det är så stort mellanrum mellan benen, då betyder det att hon svälter.

Hedvig sa...

anonym: Jaa, men jag ville ändå skriva det här ifall det verkligen är så och om ni har märkt att hon har blivit smalare..
emily: Ja, hon är smal där, men videon är ju från juni.. Någon borde ju sagt någonting om hennes vikt under sommaren och hösten, men det är nu, ett halvår senare det kommer fram. Fast tack för tipset! Jag tror som dig, att det är såhär och att hon håller på att försöka svälta sig tyvär :/

Anonym sa...

Ni kan vara lugna! Ashley är inte typen som drabbas av anorexia. Däremot kan det väl hända att hon vill gå ner ngt kilo. Hon är ju sjukt snygg som hon är, snyggare än syrran faktiskt. Tror inte det handlar om att M-K lyckas bättre, utan att Ashley inte får tillräckligt intressanta erbjudanden. De säger själva, att de får tacka nej till så mkt. However jag tycker det roligaste av allt är att de har så fin relation som tvillingar.