onsdag 2 april 2008

Mary-Kate och Ashley bråkar igen?

Förra veckan kunde vi läsa om att Mary-Kate och Ashley (tydligen) bråkat igen om deras pengar. Den här veckan skriver Star Magazine att tjejerna är trötta på varandra.

"De har slutligen fått nog av varandra," berättar en "kompis" till tvillingarna för Star Magazine. "De ses bara inte öga-mot-öga längre och de är trötta på att konstant bråka."

De skriver också att Mary-Kate är ganska omogen.
"Ashley är inte en ängel, hon är trött på att behöva ta hand om Mary-Kate," säger deras källa. "Ena sekunden är Mary-Kate otroligt glad och andra sekunden gråter hon. Hennes humör svönger och drar ner Mary-Kate och nu har Ashley tillslut beslutat att hon inte vill dras ner med henne."

På grund av det här, har Ashley seriöst övervägt att dela deras tillgångar och skaffa hennes egna ekonomiska konsult och manager. Alltså separera från MK.

Så vitt man vet bråkar de fortfarande om deras beslut att köpa ut deras föräldrar från DualStar- en överenskommelse som lades ner när tjejerna var 18. MK ångrar det till skillnad från Ash.

Jag vet inte om det ligger någon sanning alls i det här. Det är Star Magazine som skrivit det och det är, vad jag har förstått, den mest opålitliga skvallertidningen. Jag tror inte att de bråkar så mycket att Ashley vill "separera" från MK! Nej, jag tror inte det här är sant.

1 kommentar:

Anonym sa...

tror inte heller det är sant, man ska aldrig lita på star magazine ..