torsdag 4 oktober 2007

Mary-Kate med Cory Kennedy

Mary-Kate lät sig bli fotat på en bild med Cory Kennedy när hon var ute i Paris igår.
MK kör fortfarande på det där bandet i håret, vad tycker ni om det?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hon ser lite ut som en Indian med bandet i håret. Men de är väl inte så modernt? =P haha, fast å andra sidan kanske inte hon bryr sig..

Hedvig sa...

anonym: jaa, lite som en indian faktist. Och det är nog som du säger, hon bryr sig nog inte om det är modernt och så. Hon kör sitt race och har vad hon vill ha ;)
Sen brukar hon ju givetvis ha det senaste modet på sig, men ho kommer ju in i olika "perioder".För ett tags sedan hade hon ju ganska trashig stil..

Anonym sa...

Grejen är ju bara den att bandet runt håret på det där viset är jättejättemodernt så hon bryr sig nog mest om det, och inte om att hon ser ut som en indian. Men jag har en fråga, vart hittade du bilden? Riktigt snygg - både hon och Cory.

Hedvig sa...

ella: jag visste faktist inte att det var modernt, men tack för "tipset" :P Haha.
Jag hittade bilden på en hemsida, kommer inte riktigt ihåg vad den heter.. :/ Men jag håller med dig, den var snygg!

Anonym sa...

Tjo! Ja detta kanske inte handlar om Mary-kate eller Ashley, men vet du eller kan du möjligtvis få reda på vart Cory Kennedys munkjacka är köpt? Den är grymt fin! :D Tack för svar :)

andrea andersson - sa...

spelar ingen roll om hon har ett band i håret, jag älskar henne endå. med eller utan. men ja, det är modernt, det är flera som går med det där jag kommer ifrån. :)