lördag 7 juni 2008

Mary-Kate festar med Nicole Richie

The New York Daily News rapporterar att Nicole och Mary-Kate umgicks på the Crown Bar i LA tidigare i veckan, och det släppte tydligen loss riktigt ordentligt. De dansade på bordet och hade det jättekul.
Vittnet säger att tjejerna inte alls var fulla utan dom hade bara en trevlig tjejkväll tillsammans. Sen var det ett fan som försökte ta en bild, men när hon skulle göra det så gick Nicole direkt fram till henne och tog kameran och deletade bilderna. Vittnet tillägger att "Det konstigaste var att varken Nicole eller MK var fulla. Men hon vill väl inte att bilder som dessa ska läcka ut till pressen."

>>Den här texten är skriven av Betty. Henens blogg, Ultimate Nicole, hittar du HÄR :)

Jag tycker att det är jättekul att Mary-Kate och Nicole är kompisar! Synd bara att det inte publiceras några bilder på dem tillsammans..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns en lite äldre bild när det är nicole richie och mary kate är tillsammans men det är nån mer med på bilden skriv nicole richie och mary kate olsen på google på bilder och på sida fem, raden längst ner, fjärde bilden från vänster, fast den bilden är ganska liten. Fast du kanske bara menade från den där gången eller nyare bilder.

Hedvig sa...

anonym: Ja, den har jag sett :) Skulle vara roligt att se några nya bilder på dem. Tack för tipset iaf! :D Det uppskattas!