lördag 7 juni 2008

Mary-Kate ramlar utanför club Foxtail

Egentligen tar det emot att publicera det här..
I förrgår var Mary-Kate på club Foxtail i LA. När hon skulle gå ut, ca klockan 02.30, var det så mycket paparazzis, så när hon försökte ta sig in i bilen så fort som möjligt, ramlade hon.
Det finns en video som du kan se HÄR.

Media gör stor uppståndelse av det här, och tror att hon är "tillbaka i sitt vilda party liv".

Jag tycker så synd om Mary-Kate! Hon måste varit jättestressad med så mycket paparazzis. Jag tror inte att hon ramlade för att hon hade druckit för mycket, utan mest för all uppståndelse och trängsel.
Hon mår säkert jättedåligt över det här. När en kändis som Mary-Kate råkar ramla efter en partykväll skrivs det ju tyvär väldigt mycket om det och bilder och videor sprids..
Hoppas att hon mår bra i alla fall!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nackdelen med att vara känd :/

Anonym sa...

Klart att hon va full! Jag vet hur paparazzi kan vara, men hon ramlade nar hon skulle forsoka ta sig in i bilen. Och att ta sig in i en stor Jeep kan vara svart om man ar full, trust me I know.
The olsens ar nog inte sa hemska som pressen forsoker oss tro att dom ar, men definitivt inga anglar.

Hedvig sa...

annap: Jaa :/
susanne: Ja, du kanske har rätt..

Anonym sa...

Hej! intressant blogg du har! Jag undrar hur man får rss på din blogg, jag kan inte hitta rss knappen som brukar finnas på de flesta bloggar. Kram!

Hedvig sa...

catharina: Hej! Tack :)
Hm, vad är rss? :P

Anonym sa...

Hon kanske hade druckit, vem vet? men vad har det med saken att göra? paparazzin har inte rätt att tränga sig på, på det här sättet, om dom inte hade varit där så skulle hon antagligen inte ramlat!