lördag 1 december 2007

Annat: Take me to New York!

Jag vill verkligen åka till New York! Jag har redan bestämmt att jag ska bo där om några år, men jag lär ju åka dit först.. Men det vill jag göra nu!
Jag har aldrig varit där, någon som har det? Är det lika underbart som det verkar? Tell me :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har varit där 2 ggr. Och det är verkligen underbart. Alla pratar ju alltid om att det är så underbart så det är ju lätt att få upp höga förväntningar men det är verkligen sjukt coolt. Nått som jag dock skulle tycka var kul är att bo där för det känns likosm aldrig som att man hinner med nått när man är där även om man gör mycket saker. Skulle ju liksom vra kul att få uppleva lite saker där som är typiska för de som bor där och inte bara turistsaker :) så jag håller med dig, jag vill lätt flytta dit om några år!

BettY sa...

Jag också!! ska flytta dit om några år, ser fram emot det! Verkar finnas så otroligt mkt att göra där, man lär ju aldrig ha tråkigt liksom:P Har en kompis som vart där och hon sa att det var underbart och hon vill också flytta dit. Älskar verkligen storstäder!skulle aldrig kunna bo på landet i nån liten ort där det är helt dött... New york skulle vara perfekt för mig tror jag:D

Evy.blogg.se sa...

Åh jag vill med bo där, så himla undebart :)