lördag 26 januari 2008

Mary-Kate talar ut om Heath Ledger´s död

Nu har äntligen Mary-Kate talat ut lite om sin vän Heat Ledger´s död.
"Heath var en kompis. Hans död är en tragisk fölust. Mina tankar går till hans familj nu i den här svåra tiden," säger Mary-Kate i ett uttalande för People.
Mary-Kate är nu i New York med Ashley och uppgifterna om att polisen ska förhöra henne är alltså inte sanna.

"Vi kommer inte intervjua henne någon gång," säger New York polisen Joseph Cavitolo. "Vi har inte haft några planer på att intervjua henne. Just nu väntar vi bara på de medicinska undersökarnas rapport."

Medans anledningarna till Ledger´s död är oklara, bestämmde man att om det inte var något falskspel inblandat, behövde man inte förhöra Mary-Kate.

"Det är inget brott att ringa Mary-Kate först," säger Cavitolo. "Det är inget brott att inte ringa 911 direkt heller."

Förhoppningsvis blir anledningen till Heath´s död snart uppklarad. "Vi måste göra ytterligare tester, inklusive toxikologiska och vävande tester," säger New York City Medical Examiner´s talesman Ellen Borakove. "Varken anledningen till döden eller hur han dog är klart än. Vi har troligtvis resultat inom 10 dagar till 2 veckor."

2 kommentarer:

Evy.blogg.se sa...

Hahah det är så illa asså ;)
Men är du 18 eller?

Evy.blogg.se sa...

Hahah du skojjar med mej jag har alltid trott du va 18 och skulle ta studenten nu iår. Hahaha fråga mig inte varför jag trpdde det antagligen för dom flesta verkar vara det kanske ;)