lördag 26 januari 2008

NY Post har gett ut fel uppgifter om Mary-Kate

Ny Post skrev igår att polisen skulle förhöra Mary-Kate angående varför hon inte sa till Ms Wolozin att ringa 911 direkt. Men detta är falskt.
Polisen säger att NY Post´s rapport är fel och att Mary-Kate inte kommer att förhöras.
Nu får nyhetskällan problem.

Col Allen som är redaktör på NY Post skrev ett mail till New York Magazine.
"Vi bekräftade den här nyheten igår kväll med en felfri källa innuti NYPD och vi står för våran rapportering. Nästan direkt efter tragedin med Mr Ledgers död började Ms Olsen´s ombud att skicka oss hotande email. Som har blivit väl rapporterat var det ett antal samtal till Ms Olsen från massören innan NYPD kom med i spelet. Vi skulle finna det konstigt att inte Ms Olsen blev förhörd alls. NY Post ska inte tränga sig på och vi tycker att det är underligt att cheferna på NYPD verkar vara rädda för 147 centimeter, 40 kilos Mary Kate Olsen."

Jag tycker det är dåligt att NY Post skriver en sån grej som att Mary-Kate ska förhöras när de inte vet om det är helt säkert!
Men tycker ni att hon borde bli förhörd? Jag menar, det är lite konstigt med alla de där samtalen..

>>Tack Citronil för hjälpen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, hon borde bli förhörd.. Hon kanske kommer bli det också. Dom vill nog bara inte att pressen och hela världen ska få veta det. Inte så kul att vara inblandad i någons död.

Och den där meningen du inte förstod: ..det är underligt att cheferna på NYPD verkar vara rädda för 147 centimeter, 40 kilos Mary Kate Olsen.

Hedvig sa...

citronil: Okej, tack så mycket!:)

Anonym sa...

Jag tycker hon borde det! För hon var väl en av dom första som fick veta att han hade dött.