fredag 29 februari 2008

Ashley betalar inte dricks på takeaway

Janet Charlton måste haft en dag utan nyheter då hon skriver om att Ashley inte betalar dricks när hon hämtar takeaway mat.
Såhär skriver hon,

"Ashley Olsen, "den hälsosammare tvillingen" kanske är ett fenomen på att förhandla affärer, men hon har en eller två saker att lära när det gäller att betala dricks. Det verkar som att hon har blivit en stamkund på Terroni, den nya inne restaurangen i Beverly Hills. Hennes favoritmat är aubergin pasta. Ashley hämtar ofta upp takeaway beställningar - värda över hundra dollar - och, enligt våran källa, ger hon aldrig dricks. Tror den här tjejen som bär handväskor för $10 000 att man inte behöver betala dricks när man köper takeaway? Till och med vi vet bättre än så!"

Det stog takeout i texten men här i Sverige säger vi väl takeaway..
I alla fall tycker jag det är löjligt att ens ta upp en sån här sak. Okej, i Amerika är det ju lite viktigare att betala dricks än i Sverige, men tycker det är så löjligt att skriva om att någon kändis som har masso av pengar inte betalar dricks någongång.

1 kommentar:

Evy.blogg.se sa...

Jag håller med, det känns ju som dom borde ha viktigare saker att infomera om än att någon kändis inte betalar dricks hahah ;)