torsdag 7 februari 2008

Ashley har en stylist!

Jag har faktist inte trott att Ashley har en stylist, men det har hon!
In Style såg Ashley smyga in bakvägen på Miss Sixty´s Fashion Show, med hennes stylist Cristina Ehrlich, då hon ville undvika alla fotografer.

Här är lite info om Christina från en artikel som skrevs 2006.

"Cristina Ehrlich har, tillsammans med design partnern Estee Stanley, klätt kändisar som Mandy Moore, Olsen tvillingarna, Jessica Biel, Penelope Cruz, Demi Moore och Salma Hayek.
Deras kläd- och underkläds kollektioner Miss Davenport, ligger mellan ett pris på $200 till $1000. Underkläds kollektionen inkluderar 'shapewear kits' (?) och du kan köpa dem på Fredericks of Hollywood."

Cristina stylar också Nicole Richie.

Jag vet inte riktigt hur ofta Ashley tar hjälp av stylisten, men jag skulle gissa att det bara är vid events och så. Ashley och Mary-Kate har ju trots allt en egen klädkollektion och de har faktist stil så jag tror inte riktigt att Cristina hjälper dem jämt.
>>På bilden är det Ashley med sin stylist Cristina och hennes design partner Estee Stanley.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dom flesta kändisarna i Hollywood har stylister så det är ju inget konstig precis. Antar att MK och Ashley bara använder henne vid events och liknande. Behöver ju inte betyda att hon stylar dom från topp till tå liksom. Hon är säkert mer som ett smakråd:)