tisdag 5 februari 2008

Ashley (och Mary-Kate?) med på Elle´s lista över snyggast klädda 2007

Både Mary-Kate och Ashley finns med på en lista som Elle UK har gjort över vilka de tycker var snyggast klädda 2007. Men vid MK´s namn har de en bild på Ashley. Så egentligen är ju Ashley med två gånger för det verkar som att bedömningen är liksom för outfiten på bilden..
Listan är lite konstigt formulerad, det står liksom inte vilken placering eller så de har. Men jag skriver dem i den ordningen de står i.

Selma Blair, Jennifer Lopez, Sofia Coppola, Gwyneth Paltrow, Helena Christensen, Kate Hudson, Cameron Diaz, Mischa Barton, Lily Allen, Kate Moss, Kirsten Dunst, Anouck Lepere, Kiera Knightley, Maggie Gyllenhaal, Kylie Minogue, Amy Winehouse, Charlize Theron, Ashley Olsen, Diane Kruger, Irina Lazareanu, Natalie Vodianova, Mary-Kate Olsen, Thandie Newton, Chloe Sevigny, Reese Witherspoon, Agyness Deyn och Kate Bosworth.

Om Ashley´s outfit till höger skriver de bland annat att de tycker att det var en av den snyggaste outfiten på septembers fashionweek och på bilden till höger (som de
tror är Mary-Kate) skriver de att de också vill se ut så på en shoppingrunda och att hon kan få en enkel vit t-shirt och klackar att se så snyggt ut.
Det är så sjukt irriterande när tidningar och så tar fel på dem!
Kul att Ashley fick vara med två gånger på listan i alla fall!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tidningarna borde helt seriöst titta upp att det inte är samma :P

Men Ashley klär sig snyggt iallafall och Mary Kate får också till det :)

Anonym sa...

haha de är så kassa i tidningarna på att se skillnad på mk och ashley. veckorevyn har typ tagit fel i varje nr tvillingarna varit med i. :P men kul att de var med på listan i varje fall! :D